Kuiz: Sa jeni të edukuar për  të njohur lajmet e sakta dhe të rreme?

Testoni njohuritë tuaja mbi edukimin medial të lajmeve me këto 5 pyetje

Image Source

Quiz Questions

Quiz Outcomes